EC GBW 315

Konyhai szellőztetés|Nagykonyhai elszívók|EC Ventilátorok

Ár:417000Ft +Áfa
Bruttó:529590Ft(Áfa 27%)

Az energiatakarékos EC hajtástechnikával rendelkező GigaBox ventilátorok valódi multifunkciós tehetségek, szinte határtalan flexibilitásukkal sokféle alkalmazásban használhatók: Kompakt, keretes kivitel és szerelésbarát tartozékok lehetővé teszik a beépítési körülményekhez való alkalmazkodást az oldalpanelek szabad áthelyezésével. Az ötféle választható kifúvási irány által a beépítési pozíció és a felszerelés tetszőlegesen kialakítható. Gyárilag felszerelt emelőszemek könnyítik meg a pozicionálást.  Ideális mindenféle szellőző rendszerben magas légáramok közepes és nagy nyomás melletti szállítására.

Az energiatakarékos, fordulatszám állítható, külső forgórészes EC motorok használata, a legmagasabb hatásfokokkal ruházza fel a gépeket, a szabadon futó, radiális, nagyteljesítményű, hátrahajló lapátozású járókerék pedig alacsony zajszinttel párosítja.

Ház
Önhordó keretes konstrukció alumínium profilokból. Kettősfalú, 20 mm vastag oldalpanelek horganyzott acéllemezből, hang- és hőszigetelő, nem éghető ásványgyapot töltettel. Szívóoldalon kör keresztmetszetű csonkkal és beszívókúppal az optimális hozzááramláshoz, valamint rugalmas csatlakozó mandzsettával. Nyomóoldalon áthelyezhető átmeneti idommal (négyszög/kör) az alacsony kifúvási nyomásveszteség érdekében, flexibilis mandzsettával a testhangátvitel megakadályozására csővezeték csatlakozatásánál. Egyszerű pozícionálás az integrált függesztőszem segítségével.

Járókerék
Szabadonfutó radiális nagyteljesítményű járókerék alumíniumból, közvetlen meghajtással. Energiahatékony alacsony zajképződés mellett. Dinamikusan kiegyensúlyozott a motorral együtt, a kiegyensúlyozás jósága DIN ISO 1940 T.1 – G 6.3.

Meghajtás
A legmagasabb hatásfokú, energiatakarékos, fordulatszám szabályozható, külső forgórészes EC motorral, védettsége IP 54. Golyóscsapágyazott, karbantartás és rádiózavar mentes.

Elektromos csatlakozás
Szériakivitelben kivezetett kábellel és egy IP54-es csatlakozó dobozzal szerelt.

Motorvédelem
Beépített elektronikus hőmérséklet felügyelettel a motornak és az elektronikának egyaránt.

Teljesítményszabályozás
Fokozatmentes fordulatszám szabályozás potenciométeres vezérlővel vagy univerzális szabályozó készülékkel (külön rendelendő tartozék).

Szerelés
Tetszőleges pozíció és flexibilis felszerelés öt lehetséges kifúvási irány segítségével. Falra szereléshez külön tartozékként rendelhető fali konzol. A szabadban is felállítható az esővédő fedél és rács segítségével (külön rendelhető tartozékok).

A GigaBox ventilátorokat szériakivitelben az alábbi tartozékokkal szállítjuk:
- nyomóoldali átmeneti idom az alacsony nyomásveszteségű kifúváshoz.
- flexibilis mandzsetták (2db) a testhangátvitel meggátlására a csővezetékek csatlakoztatásakor.